Έτσι λοιπόν δουλέψαμε με πυρετώδης ρυθμούς σε ένα αυτοσχέδιο υπόγειο ζυθοποιείο, πάνω σε πειραματισμούς για νέες συνταγές με σκοπό να παραχθεί φρέσκια χειροποίητη μπύρα υψηλής ποιότητας, με αγνά υλικά που να ξεπερνάει τις μπύρες μαζικής παραγωγής.
Έτσι λοιπόν δουλέψαμε με πυρετώδης ρυθμούς σε ένα αυτοσχέδιο υπόγειο ζυθοποιείο, πάνω σε πειραματισμούς για νέες συνταγές με σκοπό να παραχθεί φρέσκια χειροποίητη μπύρα υψηλής ποιότητας, με αγνά υλικά που να ξεπερνάει τις μπύρες μαζικής παραγωγής.